Recol·lecció de memòries del Campclar /L'artista ve a l'escola/

la “recol·lecció de memòries, records i anècdotes concretes vinculades a llocs determinats de l’entorn on vivim” (Artista va a l’escola) Hem fet recerca a sobre d’un mapa del Campclar, i hem cercat els nostres recorreguts al barri, persones grans que hi trobem sovint, els llocs on vivim, els espais que ens agraden per les seves vistes, … Ens estem endinsant poc a poc a l’Univers de l’artista Núria Rion però, fent-lo nostre, nostre barri, nostre espai, nostres experiències! Gaudir de l’ART, és fer-lo nostre PicsArt_04-12-03.18.50  ]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.