Mobilitat Erasmus+ Copenaghen, Dinamarca. -Feb2023-

“Last week we had the chance to introduce Lille Værløse Skole from Copenaghen to the Erasmus+ programme. All of us enjoyed meeting new partners, spreading the sustainable development goals (SDG) and learning about Danish culture.” 


“La semana pasada tuvimos la ocasión de presentar el programa Erasmus+ en la escuela Lille Værløse, en Copenhague. Nos lo pasamos muy bien conociendo nuevos socios, difundiendo los objetivos de desarrollo sostenible (ODS) y aprendiendo sobre la cultura danesa.”


“La darrera setmana vam tenir l’oportunitat de presentar la Lille Værløse Skole de Copenaghen al Erasmus+. Tots vam gaudir coneixent socis nous, difonent els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i aprenent de la cultura danesa.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.