Un carnaval diferent

Divendres 12 de febrer tot l’alumnat de l’Institut Campclar va celebrar la festa del Carnestoltes d’una manera molt diferent als darrers anys degut a la covid-19.

El divendres 12 de febrer a les vuit i mitja del matí, pels carrers del voltant de l’Institut, es veien molts colors i es respirava alegria entre la multitud d’alumnes que arribava al centre: començava el dia de Carnestoltes. Els altres anys s’organitzava una rua pel pati del centre amb tot l’alumnat disfressat, música i gresca. Per contra, aquest any, a causa de la pandèmia, hem fet classe normal excepte les dues últimes hores.

La setmana anterior a la festa, a l’hora de tutoria, tots vam escriure un desig en un post-it de color. Un desig per al 2021. I amb aquests papers de colors vam fer la Màscara dels desitjos per decorar el vestíbul del centre. Va quedar molt bonic i acolorit, els desitjos que més es podien llegir eren: “Tornar a la normalitat”, “Que s’acabi la Covid-19” o “Tenir salut”.

Per tal que el dia de Carnaval fos més divertit, cada curs havia de seguir la seva consigna: els de primer havien de portar un tocat agosarat al cap; els de segon, un pentinat esbojarrat; els de tercer, ulleres i collaret; els de quart, un barret; els de batxillerat, una perruca; els de cicles i PFI, una corbata o corbatí, i finalment, els professors havien de portar algun complement.

Els i les alumnes de 1r D amb el seu tocat agosarat al cap.

A les dues últimes hores, el departament d’orientació va passar classe per classe per fer fotos a tots els grups i, així, poder recordar el dia. El dilluns següent la directora, la Núria Barberà, ens va donar la fotografia impresa per penjar-la a la classe. Després de fer la foto de grup, vam visualitzar la pel·lícula d’animació Río, que tracta d’un guacamai que viu un seguit d’aventures per Río de Janeiro mentre se celebra el Carnaval.

Encara que vam poder disfressar-nos i celebrar la festa, ens hauria agradat poder fer la rua al pati amb tots els companys de les altres classes com tots els anys. Esperem i desitgem que el curs vinent puguem fer un acte de Carnaval més engrescador i divertit.

Text escrit pels Fotoperiodistes de 1r D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.