Tenim cafeteria!

Tarragona, octubre 2022

Tenir cafeteria és una novetat per l’alumnat de primer de l’ESO.

A les escoles de primària no hi ha cafeteria on poder comprar entrepans, pastes o begudes. A primària teníem el menjador escolar, on alguns hi dinavem, però si t’oblidaves l’esmorzar no podies comprar-hi res. Ara, a l’institut, si no has tingut temps de fer l’esmorzar o te l’has deixat a casa, pots anar a la cafeteria de la Silvia i l’Ambrosio i comprar alguna cosa.

Així que els Fotoperiodistes de 1r hem anat a parlar amb ells i això és el que ens han explicat:

Silvia i Ambrosio amb els entrepans preparats.

-Bon dia, Silvia i Ambrosio. Per què vau decidir portar la cafeteria? 

Ens ho van proposar i vam dir “ anem a provar “.

-Quin horari fa la cafeteria? 

Nosaltres estem aquí a un quart de vuit. Primer preparem el pa i les pastes. I ja comencem a servir cafès i anem fent entrepans. Després del segon pati comencem a recollir, netegem i tanquem fins l’endemà.

-A quina hora podem comprar els alumnes? Els alumnes podeu comprar durant els dos patis i des de la porta que dona al pati. I els professors? Els professors poden venir quan tenen temps, quan vulguin i per l’altra porta, la que dona al passadís. 

-Com us organitzeu el treball? Què feu mentre nosaltres estem a classe? Primer preparem el pa per poder posar-li el tomàquet, l’oli, l’embotit… També els podem fer sense tomàquet, però això es fa al moment. Mentre vosaltres esteu a classe, nosaltres preparem tots els entrepans que us menjareu.

-Què és el que més veneu? El que més venem son entrepans de truita de patates.

-Què és el que més demanen els profes? El que més demanen els professors son entrepans, cafès i algun refresc. Res estrany.

-I el que més demanen els alumnes? El que més demanen els alumnes son entrepans, pastes i sucs.

Moltes gràcies, Silvia i Ambrosio per atendre’ns tan amablement.

(Text i fotos: Fotoperiodistes de 1rESO)

Fotoperiodista en el moment d’entrevistar a Silvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.