Vivim la Setmana de la Ciència 2020

Estem molt contents, ja que, tot i les condicions actuals, hem pogut celebrar un any més la Setmana de la Ciència a l’Institut Campclar.

Ha estat una setmana plena d’activitats. De la mà de la URV els alumnes de 3r i 4t d’ESO així com els de Batxillerat han assistit a diferents xerrades telemàtiques sota el títol “La ciència en primera persona”. També hem mantingut l’activitat estrella “La ciència dels grans als petits”, adaptant-la a grups reduïts, on els alumnes de 1r de Batxillerat A han fet experiments científics pels més petits de la casa, l’alumnat de 1r d’ESO. Hem canviat l’activitat del Trivial per un Kahoot Cientificotecnològic, on l’alumnat de 2n ESO ha pogut participar i respondre a les preguntes fetes pels companys de 3r ESO.

Finalment, no podia faltar: al vestíbul de l’Institut s’han penjat les fotos del mític Concurs de Fotos Científiques Enigmàtiques. Aquest any, com a novetat, s’ha participat a través d’un qüestionari on line. A més per les parets de l’Institut s’han penjat cartells de la setmana de la Ciència en diferents idiomes i un recull d’ acudits científics que l’alumnat ha anat recopilant.

Moltíssimes gràcies a tots els que heu fet possible que un any més la setmana de la Ciència sigui un èxit i fins l’any que ve!

Video resum de la Setmana de la Ciència 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.