Dia de la Dona 2020#Enquadrades

En una societat cada cop més visual, la mirada resulta el principal mitjà de transmissió de missatges. Per això ens vam plantejar aprofitar les obres d’art més conegudes pels nostres alumnes, captar així la seva atenció i obrir la ment per a la reflexió. Aquesta reflexió té com a punt de partida (i a vegades d’arribada) la discriminació històrica de la dona en gairebé tots els aspectes de la vida: per aquesta exposició corren –en les obres originals– esportistes, pensadors, metges, obrers, comunicadors… i dolces i tendres dones que embelleixen els contextos on apareixen, i només això.
Hem volgut fer arribar a l’alumnat que cap raó pot justificar que no s’hagi permès a la meitat de la població l’accés a l’estudi, als treballs, al comandament. Cada fotografia pretén ser un petit homenatge a les dones que no han tingut l’oportunitat de ser vistes com nosaltres les hem representat. Amb la voluntat de contribuir a que mai més es vegin com a normals les obres originals. 


Recull de Notícies i publicacions sobre aquest projecte:  Diari de Tarragona   i  TarragonaDigital .

Al fil del  nostre Twitter a més de trobar-hi totes les fotografies hi podreu llegir el text que acompanya cada obra i és punt d’inici per a la reflexió.

Vídeo de la Inauguració

Video del Making Off