La covid passa per l’Institut Campclar

Com ja sabem, aquest últim mes els contagis de covid  han augmentat molt a tot el món; al nostre institut també. Després  de les vacances de Nadal, a les classes en què hi ha hagut algun alumne positiu s’han hagut de confinar els alumnes no vacunats. En canvi, els alumnes vacunats, si no tenien símptomes, han pogut fer vida normal.

Aquest curs el protocol han canviat una mica: el curs passat, si hi havia un positiu al grup, confinaven tota la classe deu dies i ens feien una PCR al centre educatiu. Fa uns dies, l’alumnat de 1r C vam viure en primera persona aquesta situació. Alguns alumnes van seguir les classes virtualment i l’altra part de la classe va continuar amb les classes presencials a l’institut.

Per als professors, tot això va ser difícil perquè van haver de fer classe als dos grups d’alumnes (els de casa i els de l’institut) alhora. No obstant això, s’han esforçat perquè ningú notés la diferència ni es perdés cap classe. Igualment, els alumnes que estaven a l’institut van notar molta diferència perquè van trobar molt a faltar els companys confinats.

L’alumnat de 1r C us recordem que per evitar contagis cal:

  • No compartir material sense haver-lo desinfectat prèviament.
  • Mantenir sempre la distància de seguretat.
  • Portar la mascareta ben posada (cobrint nas i boca).
  • Rentar-nos sovint les mans.
  • Desinfectar les taules i les cadires a primera i última hora del dia.

Si col·laborem entre tots, reduirem el nombre de contagis i tothom hi sortirà guanyant.

Text i fotos: alumnes de Fotoperiodisme de 1rC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.