La satisfacció és possible a Campclar

Els fotoperiodistes de 1r B hem realitzat un formulari adreçat a tot l’alumnat del centre per conèixer les diferents opinions sobre les noves mesures i per saber-ne el grau de satisfacció.

A continuació, us exposarem els resultats de les respostes que més ens han sorprès, ja sigui positivament o negativa.

Pel que fa als aspectes positius, el 84% de l’alumnat creu que és necessari prendre la temperatura al matí. A més, el 73% pensa que és  important tenir finestres i portes obertes per tal de ventilar els espais tancats.

Cal destacar que gairebé tothom, el 97%, afirma que segueix les mesures de seguretat. Com per exemple: portar una mascareta de recanvi, posar-se sovint el gel hidroalcohòlic, desinfectar la zona de treball… Per tant, amb el formulari hem observat que la majoria d’alumnes estan satisfets amb les mesures de seguretat implantades pel centre educatiu.

Quant a les qüestions negatives, ens ha impactat que el 65% considera que no es respecta la distància de seguretat a les estones d’esbarjo. La culpa principal, per tant, és dels mateixos estudiants; així que, fem una crida a tots i totes que si us plau respecteu les distàncies, ja que només perjudiquem la nostra salut. D’altra banda, més de la meitat dels alumnes canviarien el gel hidroalcohòlic que hi ha a les aules perquè és enganxós. 

Per acabar, us volem agrair la vostra participació i sinceritat a l’hora de respondre el formulari.

Text i fotografies: Fotoperiodistes de 1r B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.