Vivim la pandèmia a l’Institut Campclar

Aquest curs 2020-2021 a l’institut les coses son força diferents. Estem enmig d’una pandèmia mundial i és molt important que fem bé totes les mesures de seguretat per evitar contagis.

Al matí, entrem a l’institut en diferents horaris per evitar aglomeracions. Fem fileres al pati, a vegades obrim els braços com avions per mantenir la distància entre nosaltres, abans d’entrar a classe el profe de primera hora ens pren la temperatura  i si tenim menys de 37,5 podem entrar a classe.

8.30h Una professora pren la temperatura a una alumna de 1r ESO

Ja a classe, tenim sempre les taules separades i les finestres obertes. Abans de seure netegem la nostra taula i la nostra cadira amb desinfectant i després ens rentem les mans amb gel hidroalcohòlic. A cada classe tenim un dispensador que proporciona gel sense tocar-lo: només cal posar les mans a sota.

Neteja de mans

Per sortir al pati o anar a altres aules –com els laboratoris o tallers—sempre anem amb filera i acompanyats del professor de la matèria. Per tots els passadissos de l’insti hi ha cartells que ens recorden com hem de posar-nos bé la mascareta (tapant nas i boca), que hem de mantenir la distància i que hem de rentar-nos les mans.

Cartells

Sempre tots portem la mascareta posada, uns porten mascareta d’un sol ús i altres amb dibuixos. L’únic important és portar-la i seguir les normes. Ho fem pel bé de tots i estem contents de fer-ho.

Estem segurs que tot anirà bé!

(Text i fotos: alumnes de Fotoperiodisme de 1r ESO-E)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.