Dia de la Dona 2022

BRILLANTS

Enguany hem preparat l’exposició del Dia Internacional de la Dona dedicada a dones BRILLANTS que han patentat algun invent o que n’han millorat un d’existent.  Aquests enginys han ajudat al progrés de la humanitat i al progrés de les dones pel que fa a la igualtat de gènere, ja que totes elles van haver de lluitar pel dret civil a patentar, pel dret social a rebre una formació adequada i pel dret polític a votar.

El llenguatge de programació o la wifi són alguns dels exemples de les patents que hem investigat i que volem mostrar-vos. Els alumnes han elaborat vint-i-quatre portades de revista que es complementen amb un àudio biogràfic en format QR on volem donar visibilitat i protagonisme a aquestes dones pràcticament desconegudes.

Aquesta mostra es complementa amb un joc de parelles sobre invents i inventores, una sèrie d’entrevistes a les docents del centre de l’àmbit cientificotecnològic sobre la igualtat de gènere en l’àmbit acadèmic i un mural que recull els invents que apareixen en aquesta mostra.

Esperem la vostra visita a l’exposició i que la gaudiu tant com nosaltres preparant-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.