Som Escola Verda 2021

Un any més l’alumnat de primer de Batxillerat, a la matèria de Cultura Científica,  durant tot el primer trimestre, treballen temes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient. Després de treballar-ho a classe, els alumnes ensenyen el què han après a tots els altres alumnes i professors del Centre. Normalment, ells passaven a l’hora de tutoria a explicar-ho de primera mà a tot l’alumnat. Aquest any però, degut a la pandèmia, no han pogut fer-ho i han creat un vídeo per fer-ne la màxima difusió. Som escola verda i creiem important conscienciar l’alumnat en la importància de cuidar el planeta i aportem així el nostre granet de sorra per a un món millor.

JOC:     https://es.educaplay.com/recursos-educativos/7478641-treball_cultura_cientifica_1rb.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.