El nou pati, ja no esmorzem drets

Aquest nou curs comencem amb bancs i taules noves al pati de l’institut. També tenim moltes papereres noves repartides per tots els racons del pati. Durant les vacances d’estiu es van col·locar les sis taules de picnic, els divuit bancs i les vint papereres; sis de rebuig i catorze d’envasos i plàstics. I tot això gràcies als diners que ha pagat l’AMPA.

Hi ha bancs a tots els patis, al voltant de les pistes esportives i sota els arbres, a l’ombra.  Les sis taules situades als dos patis  són ideals per esmorzar.  Els van posar perquè tothom estigui més còmode. Aquí tenim els testimonis d’alumnes que van estudiar al centre el curs passat. L’Ángel i la Desire de 2n A el curs passat es recolzaven sempre a la paret perquè no tenien lloc per seure. 

El Yeray de 1r de Bat va dir que “abans havien de menjar al terra o de peu”. L’Evelyn de 2n E opina que “abans era molt incòmode seure al terra”. 

Els fotoperiodistes de 1r E sabem que això és una millora molt important però volem recordar que hem de fer un bon ús de les taules i els bancs i utilitzar les papereres correctament. 

Fotoperiodistes de 1r E

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.