AMPA

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES

Des dels inicis del nostre Institut, la nostra Associació ha estat present a la vida dels nostre fills vetllant sempre per la seva formació i per a la seva projecció al futur.

Amb la col·laboració entre tots els que participem en la seva gestió, l’Institut ha arribat a ser allò que ara és, un centre educatiu de primer ordre en tots els aspectes. De la importància de la participació en dóna testimoni allò que en els darrers anys hem aconseguit per a millorar l’educació dels nostres fills: ambient, recursos materials, activitats extraescolars i un llarg etcétera.

Des de la nostra associació promovem tant els aspectes de maduració personal dels alumnes, com els aspectes participatius i de desenvolupament. També estimulem la creativitat artística i literària i el desenvolupament científic mitjançant concursos i premis en els que ells competeixen agrupats segons les seves edats.

La nostra col·laboració es dirigeix a tots els nivells educatius, arribant així de manera equitativa a tots els nostres associats.

La nostra associació també s’encarrega d’obtenir recursos econòmics per poder premiar les millors trajectòries acadèmiques i reduir els costos de diverses activitats com llibres, sortides culturals, orles, etc.

Sapigueu que si decidiu portar els vostres fills a aquest Centre, la Junta Directiva d’aquest AMPA sempre estarà obert a escoltar, valorar i si és possible portat a terme els vostre suggeriments.

La participació de tots nosaltres és fonamental per a seguir en aquesta línia i per això us convidem a participar en la nostra associació i continuar d’aquesta manera la tasca de donar als nostres fills i filles l’educació que per a ells volem.

Rebeu la nostra salutació més cordial,

La Junta Directiva de l’AMPA de l’Institut Campclar.