Dia de la Dona 2021

Els alumnes de l’Institut Campclar hem volgut commemorar la diada del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. S’han dut a terme diverses activitats per tal de conscienciar els alumnes sobre la igualtat de gènere. Concretament, els alumnes de 1r d’ESO han elaborat un vídeo amb diversos poemes, cançons i frases cèlebres que han dedicat a les dones referents de la seva vida, és a dir, aquelles que els han ajudat a créixer. En el següent enllaç podeu verure el vídeo dels grups de 1r de l’ESO:

https://www.instagram.com/tv/CMKp2izB4UC/?utm_source=ig_web_copy_link

Els alumnes de 2 d’ESO han creat un vídeo tot explicant fets destacats de la biografia d’una selecció de dones que han destacat en diversos camps al llarg de la història i que s’ha projectat a l’entrada de l’institut.

Per últim, els alumnes de segon cicle han creat un joc format per diferents caselles que té com a objectiu fer-los reflexionar sobre la necessitat de continuar commemorant aquesta diada. Aquest joc s’ha exposat al primer pis de l’institut i està previst que els alumnes puguin gaudir del joc durant aquesta setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.