Periodistes de La Vanguardia a l’institut

El passat divendres 13 de novembre la periodista Sara Sans i el fotògraf Xavi Jurio de La Vanguardia van venir al nostre ‘institut per veure com ens preparem pel fred en temps de pandèmia.
Primer, els va atendre la directora, Núria Barberà, i després els alumnes de Fotoperiodisme  de 1rE van respondre totes les preguntes que els feia la periodista. Després, van visitar gairebé tot l’institut i van veure i fotografiar com l’alumnat compleix les normes i com es prepara pel fred que vindrà.

Sara Sans i Xavi Jurio fent la seva feina

El dilluns 16 de novembre va sortir publicat l’article de la periodista tarragonina a l’edició de Catalunya de La Vanguardia amb el títol “Con tableta y manta”. Us animen a llegir l’article en el qual els periodistes han sabut reflectir molt bé la feina que fem entre tots pel bé comú i la gran capacitat d’adaptació de totes les persones que cada dia venim a l’institut.

Imatge de l’article en l’edició en català


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.