Dia Internacional de les Llengües Maternes

El departament de llengua catalana hem celebrat i seguirem celebrant aquesta setmana vinent el Dia internacional de la llengua materna, el 21 de febrer.

Aquests dies, doncs, hem treballat els conceptes de ‘llengua materna’, i hem celebrat la diversitat cultural i lingüística que es respira a les nostres aules elaborant aquest mural que us ensenyem a les imatges.

A les aules també hi hem dedicat una mica de temps. Concretament, a primer cicle hem treballat el domini lingüístic del català, que traspassa fronteres polítiques, i la diversitat de llengües de la península ibèrica nostra. A segon cicle, hem llegit l’article de l’enyoradíssim Jesus Tuson “Una espècie, un llenguatge, moltes llengües” i hem jugat al joc virtual que ens proposa el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) per conèixer una mica més la diversitat lingüística. Aquí us deixem l’enllaç del joc perquè pugueu jugar-hi i aprendre tant com vulgueu!

http://www.gela.cat/doku.php?id=joc

Molta sort i Feliç dia de la llengua materna!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.