Mobilitat Erasmus+ Join the European Table

La nostra mobilitat virtual del projecte Erasmus+ “Join The European Table” acaba de començar! Enguany ha estat un curs Erasmus+ una mica especial, ja que no hem pogut portar a terme les nostres mobilitats físiques, però el nostre projecte segueix viu i amb molta força. Always alive and kicking ! 

Els alumnes Erasmus de 1r de BAT treballaran durant aquests dies amb els seus companys de la resta de països socis. Les activitats són totes en llengua anglesa, el que permet desenvolupar i millorar la competència lingüística en llengua estrangera dels nostres alumnes. Estem molt feliços de poder realitzar aquesta mobilitat virtual i compartir tres dies online amb els nostres companys alemanys, hongaresos, polonesos, francesos  i grecs ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.