Eleccions a Consell Escolar 2018

ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR 2018 CALENDARI ELECTORAL* CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR Dilluns 5 de novembre ELECCIÓ I CONSTITUCIÓ DE MESES ELECTORALS Dimecres 7 de novembre      Sorteig públic a les 10.20 a la sala d’actes Publicació de la composició de les meses electorals Inici de la presentació de candidatures Dilluns 12 de novembre         Constitució de les meses electorals CENS ELECTORAL      Dimecres 7 de novembre      Publicació del Cens Electoral Del 7 al 13 de novembre       Esmenes al Cens Electoral Dimecres 14 de novembre    Publicació del Cens Electoral definitiu PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES Fins el 20 de novembre         Presentació de candidatures Dimecres 21 de novembre    Publicació de candidatures JORNADA ELECTORAL Dimecres 28 de novembre    Eleccions sector alumnat       De 9.25 a 12.25 hores Eleccions sector famílies       De 17.00 a 18.30 hores Eleccions sector professorat  A les 16.00 hores CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSELL ESCOLAR Dimecres 14 de desembre    A les 18.00 hores *Totes les publicacions normatives d’aquesta convocatòria es realitzaran als panells informatius de l’entrada del centre.   ]]>