Erasmus+ Inclusive Education by Default or by Design. Amfissa, Greece.

Alguns dels nostres alumnes i companys van viatjar a Amfissa (Grècia) com a part del projecte Erasmus+ Inclusive Education by Default or by Design del qual  en formem part junt amb altres països socis com Bulgària, Polònia, Portugal, Turquia i el país que ens acollia a tots aquesta vegada, Grècia.

Un cop allà vam tenir l’oportunitat d’aprendre molts aspectes relacionats amb la cultura i tradicions del país amfitrió, vam practicar l’anglès per poder comunicar-nos amb la resta de companys, vam realitzar diverses activitats inclusives per fomentar el respecte envers totes les persones, i a més vam gaudir d’una experiència inoblidable.

Continuem treballant i aprenent amb aquests tipus de projectes Europeus que tants beneficis ens aporten a tots els participants a nivell personal però, sobretot, beneficien als nostres alumnes pel seu futur donant-los oportunitats úniques. Moltes gràcies, Europa!FacebookTwitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.