Un periodista a l’Institut

El passat 26 de novembre, Carlos Domènech, periodista de TarragonaDigital.com, va venir a l’institut per xerrar amb els alumnes de la matèria optativa Fotoperiodisme i explicar-los com és el dia a dia d’un periodista a la nostra ciutat. 

Va parlar de com és la feina a la redacció i al carrer, on es troba la notícia. Va explicar anècdotes divertides dels seus inicis i d’altres més complicades, com quan ha rebut algún cop mentre cobria una notícia. 

Va respondre totes les preguntes que tenien els alumnes i va comprovar que, a més de saber com s’escriu una notícia, tots tenen la curiositat necessària per aquest ofici.  Moltes gràcies, Carlos, pel teu temps!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.