L’alumnat de 1r SMX explora les possibilitats de desenvolupament professional durant la seva visita a INETUM

El passat 28 de novembre, els alumnes de 1r de SMX van visitar les instal·lacions de INETUM, una empresa referent en el sector tecnològic ubicada a Tarragona.

Durant la visita, els alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer de prop el funcionament de INETUM, així com algunes de les seves solucions tecnològiques més innovadores. Un dels aspectes destacables de la presentació va ser la seva oferta per a fer pràctiques en formació de centre de treball en DUAL, proporcionant als estudiants una perspectiva valuosa sobre com aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn de treball real.

La jornada va resultar ser una experiència enriquidora per als estudiants, que van poder veure les possibilitats de desenvolupament professional a INETUM i conèixer les eines que estan contribuint al futur del sector tecnològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.