Tornem a celebrar el dia de l’FP

Com ja és tradició a l’Ins Campclar hem celebrat el Dia de l’FP amb l’alumnat del PFI i els CFGM d’Activitats comercials i de Sistemes microinformàtics i xarxes. Aquest any hi havia moltes ganes de tornar a celebrar aquest dia, ja que en els darrers dos anys no s’havia pogut fer degut a la pandèmia.

Al llarg del matí s’han realitzat activitats lúdiques de treball en equip, activitats esportives, un scape room i una Lan Party. Totes aquestes activitats han servit per cohesionar encara més els grups, hi ha hagut molt bona sintonia i s’han viscut moments molt divertits. 

També ens han visitat ex-alumnes per fer-nos una xerrada, ens han explicat les seves experiències al centre i el que fan actualment.

Moltes gràcies a l’alumnat que ha participat i a tot el professorat que ha organitzat i col·laborat per a que tothom pogués gaudir d’aquest dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.