3a Fira Makerfest

La professora Nani Teruel  i el professor Roberto Saiz, van assistir el dia 17/11 a la 3a Fira Makerfest. 

El Makerfest és una Fira amb tallers, xerrades, workshops… dirigits al professorat de la Formació professional al espai DFactory Barcelona per difondre tecnologies provinents de la indústria 4.0.

El Makerfest està organitzat per la subdirecció general de programes i projectes del departament d’educació per donar difusió al nou paradigma generat per la indústria 4.0. Així com en anteriors edicions era una festa del prototipatge dirigida cap a l’alumnat de la Formació Professional, enguany el Makerfest ha reprès amb un nou format, on el professorat i la indústria 4.0 són els protagonistes.

La finalitat d’aquesta participació, ha sigut conèixer quina serà la tecnologia dels propers lustres dona una perspectiva nova a la nostra tasca com a professors/es. Al Makerfest es pot fer una experiència immersiva on descobrir la tecnologia de la indústria 4.0, possibilitats de treball amb impressores 3D, realitat virtual i immersiva, tallers, xerrades… que poden enriquir la nostra visió del món actual i com a conseqüència portar aquestes realitats a l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.