Dia Mundial de la Filosofia

17 de novembre

El dijous, 17 de novembre, en el marc de commemoració del Dia Mundial de la Filosofia, els alumnes de pensament crític de 2n d’ESO van oficiar d’amfitrions amb la creació d’un mural que convida a la participació de tots els integrants de l’institut Campclar.

El tema triat pel departament es centra en l’afirmació de la filòsofa, Marina Garcés: «les promeses són una incursió en el futur des del nostre present». Exhorta als joves a reflexionar entorn del compromís cap a un futur que prega intencionalitat en aquells projectes vinculats a millorar l’entorn en el que creixem i madurem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.