Manu Pérez Mitru

Divendres, els alumnes de 1r de Batxillerat van rebre la visita de Manu Pérez Mitru, fotoperiodista que col·labora amb el diari «El Periódico» a més d’altres col·laboracions i projectes.

En Manu va explicar com la seva vocació de metge el va portar a estudiar Ingeniria Biomèdica i com aquesta vocació de servei i la seva passió per la fotografia l’han encaminat al fotoperiodisme i a formar-se en aquesta vessant. Els alumnes de Batxillerat van trobar molt interessant l’explicació de la seva trajectòria acadèmica i professional perquè els va animar a seguir estudiant encara que, molts d’ells, no tenen gaire clar què faran quan acabin Batxillerat. Els va saber transmetre la importància d’apassionar-se per allò que facin a nivell professional i a no desanimar-se si, en un moment donat, no acaben de veure una sortida professional prou motivadora. Les seves fotografies mostren fets, situacions, històries, sentiments que queden fixats en una imatge. Canàries, la frontera entre Polònia i Ucraïna…. imatges de circumstàncies i fets colpidors però també imatges d’esperança, de somriures, dbondat i de generositat. Els alumnes del nostre institut van empatitzar amb les imatges  dels projectes que ens va mostrar en Manu i, sobretot, amb la protagonista d’una entrevista que ell i un altre company van fer a una dona que, amb els seus dos fills, va arribar a les costes Canàries en pastera.

Si voleu saber-ne més: Manu Pérez Mitru

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.