Com aprenem a ser dones i a ser homes?

El passat 7 d’abril, l’alumnat de Comerç, va assistir a la xerrada pronunciada per la doctora Neus Oliveras JanéCom aprenem a ser dones i a ser homes?, Com es construeixen els estereotips de gènere, des de la infantesa fins a l’adolescència, en què a partir de diverses manifestacions culturals com ara el cinema, els contes de fades, l’art… s’explica la construcció dels diferents estereotips de gènere. 
També es va abordar com aquesta construcció social és la base d’on neix la violència de gènere, i s’explica la noció de violència de gènere, es rebaten les creences errònies que persisteixen al respecte i s’analitzen les formes de violència de gènere entre el jovent, especialment a través de les xarxes socials.

Formem alumnes; formem persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.