L’Institut es vesteix de verd per celebrar St. Patrick’s Day

El 17 de març es celebra St Patrick , una festa molt important per als irlandesos i que ha esdevingut popular arreu del món.

El Departament de llengües estrangeres també vol participar d’aquesta celebració i ,per tal motiu,  des de fa uns quants anys, organitza una sèrie d’activitats lúdiques i didàctiques amb l’ànim de familiaritzar els alumnes amb la cultura i tradicions irlandeses.

Enguany, hem decorat diferents espais del centre amb elements que representatius d’aquest dia: Leprechauns, rainbows, pots of gold, shamrocks,  entre d’altres. Juntament amb això, hem preparat un photocall i hem repartit shamrock pins  i punts de llibre entre el professorat . A més, el dia abans vam demanar que tothom portés alguna peça de roba verda i la resposta va ser massiva, contribuint d’aquesta manera a donar més color a la nostra celebració irlandesa.

A les aules es van dur a terme diferents activitats enfocades a treballar el vocabulari, la lectura de textos sobre la llegenda de St Patrick , vídeos, cançons i pòsters amb el conegut Irish blessings . Finalment, es va preparar un concurs de preguntes on  han pogut participar tant alumnes com professors a través d’un codi QR. Al final de la jornada, s’han lliurat els premis als guanyadors.

Ha sigut un dia molt especial que ,segurament, tots recordarem.

Good Health, good luck and happiness for today and everyday

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.