Anem al teatre: Mirall trencat i Luces de Bohemia

Les darreres setmanes els alumnes de Batxillerat han tingut dues oportunitats d’anar al teatre a veure dues grans obres: Mirall trencat de Mercè Rodoreda i Luces de Bohemia de Ramón María del Valle Inclán.

Aquestes dues propostes, la primera en català i la segona en castellà, ens venen de la mà de la veterana companyia Transeduca que, a més d’apropar-nos els clàssics de la nostra literatura, al final de cada representació inicia un debat col·loqui amb el públic molt interessant.

Col·loqui posterior a Mirall Trencat

Durant el col·loqui de Luces de Bohemia, l’actor que interpretava Max Estrella — un dels protagonistes– va baixar de l’escenari per saludar i felicitar una de les nostres alumnes pel comentari tan honest i brillant que havia fet. I és que Luces segueix sent una obra molt actual.

“Max Estrella” felicita la nostra alumna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.