Le dîner de cons. Teatre en francès.

Il y a des moments où j’ai vraiment l’impression que vous me prenez pour un imbécile”, aquesta és una de les últimes frase que un dels protagonistes, François Pignon,  li diu a l’altra protagonista, Pierre Brochan.

“Le dîner des cons” és una obra de teatre de l’autor francès Francis Veber, que també va ser portada  al cinema amb gran èxit.  https://explicationdefilm.com/2017/05/15/le-diner-de-cons/ .

La setmana passada, el grup de teatre escolar Transeduca la va representar a Tarragona. Els alumnes de 4rt ESO, de francès, van assistir a la representació. L’obra es representava totalment en francès i els alumnes, a més de gaudir d’aquesta comèdia, van poder posar en pràctica  els seus coneixements de l’idioma.

Ens van acompanyar la Sanah i l’Égoudou, les estudiants franceses d’Erasmus que estan fent pràctiques al nostre institut. Els alumnes de 4rt ESO van aprofitar la sortida per ensenyar-los Tarragona i explicar-los una mica d’història de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.