Dues sortides al teatre

Novelas ejemplares de Miguel de Cervantes, al teatre Tarragona. Aquesta obra forma part de les lectures prescriptives de Batxillerat. També van participar en l’activitat Podem predir el futur? Megatendències per al segle XXI, a CaixaForum. En aquesta visita a l’exposició “Experiment Any 2100” van descobrir com treballa la prospectiva, la tècnica basada en el mètode científic que ens permet dur a terme prediccions raonables sobre el futur, i els van intentar donar resposta a quatre grans preguntes: quants serem, on viurem, de què viurem i quines eines tindrem a l’abast per fer front als reptes que ens presenta el futur. Per fer-ho, van estudiar quatre “megatendències”: superpoblació, megaciutats, recursos naturals i acceleració tecnològica-societat del coneixement. El passat divendres, 9 de març, els alumnes de 4t d’ESO van protagonitzar dues activitats culturals a Tarragona. En primer lloc van assistir a la representació Tempestades, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Ricardo Frazer dona vida a dotze personatges: León Felipe, Calígula, Hamlet, Segismundo, Peer Gynt, El Gran Dios Brown, Pablo Neruda… Aquest espectacle apropa la lectura a la adolescència, educa la seva sensibilitat i, amb això ofereix una major llibertat d’esperit. Gràcies als grans escriptors i a la força d’aquest actor, els joves van vibrar, ploure, riure i van sortir amb el cor ple d’emocions. A continuació, van assistir a l’exposició dinamitzada Podem predir el futur? Megatendències per al segle XXI, a CaixaForum. Cal destacar la bona acollida de les activitats per part de l’alumnat.   ]]>