Anem a l'aeroport de Reus

El passat dijous dia 8 de Març de 2018 els nostres alumnes de 2n ESO van visitar l’aeroport de Reus com a activitat motivadora abans de començar el projecte cooperatiu del segon trimestre que s’anomena: Primera Fira de Turisme de Campclar. Amb aquesta sortida, a banda d’aconseguir engrescar als alumnes amb el projecte del turisme, vam aconseguir que a nivell pedagògic fos un èxit, ja que van aprendre moltes coses que abans desconeixien sobre un aeroport i tot allò que implica viatjar en avió. Algunes de les coses més interessants per ells van ser les explicacions de com volen els avions, poder-se fer fotos dins una avioneta real, conèixer la responsabilitat dels bombers de l’aeroport i la gran importància que implica la feina dels falconers en relació als avions. També van poder veure les diferents terminals i comprendre els diferents passos a seguir abans d’agafar un avió, i al arribar a la seva destinació. Moltes gràcies a tots els professionals de l’aeroport de Reus que fan possible aquesta visita tan extraordinària i completa.

]]>