The Youth Mobile Festival 2018

Els nostres alumnes gaudiran d’un matí ple d’activitats per a tots els gustos: tallers de robòtica, concursos de creació de pàgines web, experiments de tecnologia, jocs de realitat virtual, xerrades de temàtica tecnològica, etc. També podran observar de ben a prop diferents tipus d’impressores 3D, robots , models de relleu en 3D i d’altres gadgets o invents.

Segons els seus creadors, el YOMO ha estat creat amb l’objectiu de motivar els joves per seguir la seva educació i formació professional en les disciplines STEAM -sigles en anglès per ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques.

The Youth Mobile Festival vol inspirar a milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM en un món cada vegada més mòbil. YoMo Barcelona va ser part del GSMA Mobile World Congress.

YoMo col·labora amb Mobile World Capital Barcelona (http://mobileworldcapital.com) a través del programa mSchools, una iniciativa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. YoMo és un esdeveniment del Mobile World Congress —el principal esdeveniment de la indústria del mòbil— i de GSMA, que representa els interessos de 800 operadors de xarxes mòbils a tot el món.

 

]]>