Prix des Lycéens a Marina

El passat diumenge, 19 de febrer, la FAM (Foncdation Antonio Machado de Collioure) va lliurar els premis del concurs literari “Prix des Lycéens”. Per motius logístics, no vam poder assistir, personalment, a l’entrega de Collioure, però hi vam participar amb el vídeo on Marina explica perquè va escriure aquest relat i que es va visionar durant l’acte de diumenge. L’organització de la FAM ens ha fet arribar el premi  i, dimarts, Marina el va rebre. El nostre institut participa en aquest certamen des del primer any de la seva creació. Aquest curs, l’Institut Campclar hi ha estat novament present amb els manuscrits d’ Alba Avecilla, Succes Obro, Gisela Canuto, Elena Canuto i Marina Porteros. De tots els textos presentats per alumnes de disset instituts (francesos i espanyols), el guanyador ha estat el de Marina Porteros, “Ya no me recuerdas”, Mariana ha dibuixat, amb les seves paraules, la situació personal i familiar d’aquelles persones que pateixen l’Alzheimer. Un relat emotiu, reflexiu que desperta la sensibilitat i ofereix una mirada molt personal d’aquesta malaltia i de les situacions que se’n deriven. Us convidem a que el llegiu! Podeu trobar l’escrit de Marina i de les altres participants a la sala d’exposicions del nostre institut.   img_5565 img_5645 fullsizerender img_5562]]>