La Saint Valentin

Els murs que construïm per a protegir-nos ens poden impedir que sofrim, però també ens poden impedir que estimem. La traducció d’aquesta cita és una de les moltes activitats que els alumnes, de 1r i 2n ESO de francès, van estar treballant durant les setmanes prèvies a la “La Saint Valentin”. Per tancar aquestes activitats els alumnes de 1r van assistir a l’acte sobre “La Saint Valentin” organitzat per l’Institut Gabriel Ferrater. L’institut de Reus ens convida, cada any, a aquest acte on hi participen altres centres de la comarca. Cada institut prepara una activitat per mostrar als altres participants. Els alumnes del nostre institut van llegir cites d’autors francesos. També compta amb un petit concurs que consisteix en respondre a preguntes relacionades amb la temàtica de l’acte. Omnia Chellakhi va ser una de les guanyadores del concurs, juntament amb un alumne de l’institut Gabriel Ferrater (http://flegabrielferrater.blogspot.com.es/ ) fullsizerender-2 fullsizerender-1 img_5613-1 img_5572]]>