Sortida alumnat SMX a Indústria de la goma i Laser Lab

El nostre alumnat d’SMX ha visitat les naus de Indústria de la goma i LaserLab 3D, dues empreses que ara són una i es dediquen a la fabricació digital.

Han sigut tan amables de deixar-nos veure com treballen amb maquinària de tall i fresat CNC, làsers, escanejat, impressió 3D, braç robot per fresat i esculpit de gran format i altres aparells amb els que poden tallar diferents tipus de materials, com goma, fusta, metacrilat… i fabricar infinitat de productes, com maquetes i prototips, objectes publicitaris i de marxandatge, lletres corpòries i figures de qualsevol mida per esdeveniments, expositors, rètols especials, peces a mida i mecanitzats per la indústria i fins i tot elements per parcs temàtics, escenografia teatral o efectes especials cinematogràfics. 

Ha estat una visita on l’alumnat ha pogut entrar en un entorn productiu real, veure les màquines funcionant i al nostre alumne de pràctiques fent-nos una demostració. Podria ser una bona sortida professional.

Moltes gràcies a tots els implicats en poder dur a terme aquesta visita, en especial a Carlos, Enric i Òscar que ens han acompanyat i explicat la seva feina, pel vostre temps i la vostra simpatia. Esperem poder repetir-la en un futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.