LAILA AJJAWI

El dimecres 26 d’abril els alumnes de 3r d’ESO van tenir la sort de rebre la visita de la Laila Ajjawi, una artista de grafits nascuda i criada en un camp de refugiats palestí a la rodalia d’Irbid, Jordània.
Llicenciada en biomedicina, mai ha arribat a exercir la seva professió, ja que ha preferit desenvolupar-se professionalment en el camp de l’art i de l’ajuda humanitària. Les seves pintures, de caràcter reivindicatiu, giren al voltant dels drets de les persones refugiades i la lluita per la igualtat de gènere.
La Laila va començar a pintar aquestes obres en els camps de refugiats quan es va adonar que les noves generacions nascudes allà ja no recordaven els seus orígens.
Ha estat un plaer escoltar la seva història de viva veu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.