Nou cicle formatiu d’Activitats Comercials, perfil professional moda

El proper curs 2023-2024, l’Institut de Campclar oferirà un nou cicle formatiu d’Activitats Comercials amb perfil professional en moda, per als estudiants interessats en desenvolupar una carrera en el sector de la moda i el comerç.

Aquest cicle formatiu s’impartirà en modalitat presencial, amb una durada de dos anys i un total de 2000 hores lectives. El pla d’estudis estarà enfocat en formar als alumnes en les competències necessàries per a la distribució i comercialització, incloent-hi aspectes com el disseny de producte, la gestió de compres i el màrqueting i publicitat.

Els alumnes també tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals en empreses, així com participar en projectes reals en col·laboració amb empreses i organitzacions.

El cicle formatiu d’Activitats Comercials amb perfil professional en moda és una excel·lent oportunitat per als estudiants interessats en desenvolupar una carrera en el sector de la moda i el comerç. L’Institut de Campclar està compromès a proporcionar una educació de qualitat que prepari als alumnes per a les demandes del mercat laboral i ajudar a assolir els seus objectius professionals.

Trobareu tota la informació del cicle al següent enllaç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.