Dia Internacional de la Dona

El 8 de març vam celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora i, com cada any, els alumnes del centre van preparar una exposició per celebrar-ho.

Enguany, la temàtica escollida és l’educació digital per a aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de totes les dones i nenes. També es vol donar rellevància a la importància de protegir els drets de les dones en els espais digitals i abordar la violència de gènere en línia i la facilitada per les noves tecnologies de la comunicació,

Si incorporem de manera transformadora la perspectiva de gènere en la innovació, la tecnologia i l’educació digital això podria ajudar al fet que les dones i les nenes prenguin major coneixement sobre els seus drets i a potenciar l’exercici d’aquests i el seu activisme. 

En aquesta exposició hem combinat totes dues coses: l’aprenentatge digital i l’activisme social, com una eina que ens permet intervenir activament en la propaganda de les nostres idees.

D’una banda, s’han elaborat una sèrie de portades dedicades a algunes reconegudes activistes. Des de les seves experiències personals aquestes dones s’han convertit en referents en la lluita a favor de diferents causes.

D’altra banda, hem treballat digitalment algunes de les seves cites emblemàtiques, tot creant cal·ligrames vinculats a les idees que volen expressar o a les imatges d’aquestes dones. 

El nostre agraïment a totes les persones que han participat en l’exposició.

Per una educació digital inclusiva!

https://gopro.com/v/rDNQvgz9ap37d

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.