Dia de les llengües maternes

El dia 21 de febrer és el Dia de les llengües maternes. Per celebrar-ho, els alumnes de l’Aula d’acollida de l’institut Campclar i de tots els grups d’ESO i batxillerat han dut a terme una sèrie d’activitats, organitzades pel Departament de Llengua catalana.

Al vestíbul de l’institut hi hem penjat un mapa on els alumnes de l’aula d’acollida han marcat el seu país d’origen. També hi hem afegit uns codis QR que estan enllaçats amb els vídeos que han elaborat aquests mateixos alumnes, on parlen de les seves llengües maternes.

Per una altra banda, l’alumnat d’ESO i batxillerat han reflexionat sobre les llengües que parlen, les que entenen, les estratègies que fan servir per aprendre vocabulari nou i els prejudicis lingüístics, amb la finalitat de valorar la diversitat lingüística i cultural del nostre món. Les llengües ens enriqueixen!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.