Concurs de versots Santa Tecla 2022 

Aquest dijous 29 de setembre ha tingut lloc, als estudis de Tarragona Ràdio, l’acte final del 2n Concurs de versots organitzat per l’Associació  de professionals i estudiosos de la llengua catalana i l’Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona. 

Es alumnes representants de tots els instituts de Tarragona que hi han participat, junt amb els seus professors de català, s’han reunit a Tarragona Ràdio per recitar els versots que havien elaborat i han parlat sobre l’experiència viscuda durant el taller al centre. Les guanyadores del nostre centre han sigut la Noa, la Nuria i la Blanca i ens han representat molt bé a la final. 

Aquesta ha sigut la primera participació de l’Intitut Campclar al concurs i ha estat una experiència molt enriquidora. Esperem repetir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.