Dia de la Dona a la Ciència

Avui dia 11 de febrer, a l’Institut hem cel·lebrat el dia de la Dona Científica. Els alumnes de 1r d’ESO han participat a les xerrades simultànies #100tífiques promogudes per Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació . Han pogut escoltar la xerrada a mà de Olfat Khannous, una biotecnòloga amb un màster en Bioinformàtica per a les Ciències de la Salut. Amb aquestes xerrades esperem motivar l’alumnat, i avui particularment a les noies, a estudiar ciències.

El departament de Ciències de l’Institut, avui també hi ha participat, lluint una samarreta de dones científiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.