Les tecnologies bé, gràcies!

L’alumnat de Formació Professional ha gaudit d’una xerrada virtual titulada “Les tecnologies bé, gràcies, hi ha més enllà d’Instagram, Fortnite o Among us” des de l’àrea de Salut de l’Ajuntament de Tarragona on se’ls ha explicat les avantatges i els inconvenients de les noves tecnologies.

Amb aquesta xerrada s’ha volgut conscienciar de l’empremta o rastre digital que deixem a Internet, ja que encara que ho esborrem queda allí. Acceptem les condicions de les aplicacions normalment sense llegir i a la vegada acceptem cedir-los les nostres dades.

També del perill d’addicció que creen alguns jocs, programats per fer-nos estar cada cop més temps davant de la pantalla. I del perill de la desinformació, infoxicació, tenim tanta informació a l’abast que no es contrasta la font…

La tecnologia ha de ser una eina per facilitar-nos la vida i l’entreteniment, hem de fer-ne un bon ús, sempre amb seny i conèixer les normes de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.