Stop Accidentes, taller d’educació viària

Stop Accidentes, ONG ciutadana d’afectats per accidents de trànsit, recolzen les víctimes , treballen per la prevenció i fomenten la mobilitat sostenible i segura.

Aquestes últimes setmanes han passat 3 voluntaris per les aules de Formació Professional d’Activitats comercials, Sistemes microinformàtics i xarxes i Auxilar de vendes, oficina i atenció al públic formant i conscienciant a l’alumnat envers la violència que hi ha a la carretera.

Lilo, Pilar i Arnau, tots tres víctimes d’accidents de trànsit han aportat la seva experiència envers el que passa en un accident. Des de l’institut els donem les gràcies per la seva implicació i els encoratgem a seguir amb aquesta tasca que realitzen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.