2a Fira de la FP Dual

Per segon any la Cambra de Tarragona organitza la Fira de l’FP Dual, en aquesta ocasió en format virtual. La Fira es portarà a terme el dijous 10 de desembre des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda. Aquesta Fira està adreçada a les empreses que volen conèixer o aprofundir en l’FP Dual i als joves o no tant joves  i famílies que  estigueu interessats en l’FP Dual.

Hi participen amb stands virtuals els instituts del territori on podreu trobar tota la informació dels seus estudis. Els stands es podran visitar durant tot el dia. També hi trobareu l’stand de la Cambra de Tarragona, el de la Fundació Bertelsmann i el del Departament d’Educació on us assessoraran de tot allò que us interessi.

Per participar-hi només cal que realitzeu la inscripció a la web de la Cambra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.