Comiat

Benvolguts,

Ester Maijó

Aquest curs inicio una nova trajectòria que m’allunya de l’Institut Campclar. Han estat sis cursos al capdavant de l’Institut com a directora, amb la idea clara de modernitzar el centre, de consolidar un claustre il·lusionat, d’esdevenir referents quant a innovació educativa i de crear noves oportunitats formatives… sempre amb un objectiu clar: els nostres alumnes han d’optar i tenir la millor educació possible al costat de casa. S’ha fet molt de camí, sempre amb l’ajuda i la complicitat de moltes famílies, de referents del Barri com els Centres Cívics, de la Biblioteca, d’entitats diverses, de la inspecció educativa, de l’Ajuntament, etc. 

Avui el repte educatiu que vam iniciar fa sis anys segueix ben viu gràcies a l’Equip Directiu i al relleu que s’inicia amb la Núria Barberà Solé, la nova directora, a qui li desitjo molts encerts i que, d’aquí un temps pugui sentir el mateix que sento jo ara: molt agraïment per haver pogut representar el centre durant aquest temps. 

S’inicia el curs en breu, un curs que es preveu complex per a tothom. Famílies, alumnes i professorat haurem de treballar junts tot entenent que hi haurà situacions imprevisibles en les quals no queda altra que tenir sentit comú i molta calma, tant en la realitat com en la virtualitat. Ara més que mai és molt necessària la col·laboració de tots. 

Ester Maijó Meseguer


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.