Preinscripció Batxillerat curs 20-21

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció les persones que volen accedir al batxillerat de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO, les persones que cursen o han cursat un cicle formatiu (encara que s’imparteix en el mateix centre on està matriculat), les que volen accedir a la modalitat d’arts i les que provenen d’un institut que ja no imparteix el batxillerat.

CALENDARI 

● Presentació de sol·licituds preinscripció: del 27 de maig al 3 de juny de 2020 al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic

Qualsevol dubte podeu trucar al 977541007 / 602802539 

SOL·LICITUD PREINSCRIPCIÓ http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9388-batxillerat?moda=1

En aquesta pàgina hi ha un desplegable amb la següent informació: 

● Terminis – Calendari 

● Documentació que s’ha de presentar 

● Taxes 

Al final de la pàgina explica com presentar la sol·licitud de la preinscripció:

 • Sol·licitud electrònica

Per poder utilitzar el formulari electrònic, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d’identificació idCAT Mòbil, i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC) i que es pot obtenir amb la Consulta de l’identificador de l’alumne. El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.

 • Sol·licitud amb suport informàtic

Si no es pot utilitzar el formulari electrònic cal utilitzar el formulari amb suport informàtic. En aquest cas, cal enviar les dades amb aquesta eina dins el termini previst. A continuació, cal enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud i, acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció dins el termini establert per presentar la documentació.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona però s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres, modalitats i règim, sempre ordenats per ordre de preferència.

Tarragona, 25 de maig de 2020 

2 thoughts on “Preinscripció Batxillerat curs 20-21

 • 27 de maig de 2020 at 12:06
  Permalink

  Bon dia
  He trucat al centre per que estava fent la preinscripció per al meu fill per al bat esportiu al vostre centre i a la web d’ensenyament, al institut camp clar no donava aquesta opció i la persona que m’ha ates al telefon m’ha dit que havia de posar bat humanístic. I que despres us envies un mail al centre amb la solicitud e indicant que la preinscripció es per al bat esportiu.
  El meu fill es Naïm Segura de la Santos, si m’indiqueu un mail us adjuntare la prescripció. Gracies

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.