Tere, ets la nostra guanyadora!

El passat dimecres 16 de gener, durant la Gala de la Bona Gent 2019 que va tenir lloc a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona, el Diari de Tarragona va fer entrega dels premis a La Bona Gent 2019 i va repartir també un diploma de reconeixement a les 20 persones seleccionades en aquesta edició. Entre aquestes, s’hi tobava la nostra professora i Cap d’Estudis Teresa Carreté.

La Tere, acompanyada a la Gala per part de l’equip directiu, es va presentar en tot moment amb el logotip del nostre centre. Orgull d’institut, orgull de barri.

Teresa Carreté va ser seleccionada per a aquesta edició de La Bona Gent 2019 ja que al mes de maig va rebre el premi Docent de l’Any que atorga la Fundació Jordi Sierra i Fabra i l’ Editorial Cruïlla.

Premiats i guardonats a la Gala de la Bona Gent 2019.
Teresa Carreté, la mestra vocacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.