Autocars Plana ens explica el seu programa de pràctiques

Una de les parts més important per als alumnes de Cicles Formatius és la Formació en Centres de Treball. El passat divendres 29 de novembre, el senyor Andreu Pujol, director de Recursos Humans de l’Empresa Plana, ens va visitar per tal que els nostres alumnes coneguin més a fons el teixit empresarial de la ciutat de Tarragona.

Andreu Pujol  ens va explicar com s’estructuren els centres de treball de l’empresa, on s’ubiquen i quins són els seus objectius. A més, ens va parlar del nombre de treballadors que hi ha actualment en plantilla.

Ens va mostrar amb xifres com augmenta any a any la facturació i la quantitat de passatgers que fan ús del seus serveis i així vam veure la importància d’aquest tipus d’empreses per poder descongestionar les ciutats i frenar la contaminació.

Per finalitzar, el senyor Pujol va explicar als alumnes quina és la política de contractació de l’Empresa Plana. Per a ells és molt important que el treballador disposi de les condicions laborals adequades per tal de poder fer la seva feina de manera correcta i, a més, se senti realitzat com a persona. En aquest apartat, Andreu Pujol ens va parlar de la importància que l’Empresa Plana dona a les pràctiques, demostrant un cop més el seu compromís amb la ciutat de Tarragona i els seus instituts. L’empresa ofereix pràctiques amb la possibilitat d’incorporació a la plantilla un cop finalitzades, com ja ha succeït en més d’una ocasió.

Moltes gràcies, Andreu, per la vostra visita.