Informació sobre la VAGA ESTUDIANTIL (16, 17, 18 d'octubre) i la VAGA GENERAL (18 D'OCTUBRE)

Part dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius i PFI de l’Institut Campclar s’han adherit a la vaga convocada pels Sindicats d’Estudiants pels dies 16, 17 i 18 d’octubre de 2019.
El centre realitzarà la seva activitat acadèmica els dies 16 i 17. Atès que hi ha convocada una vaga general el dia 18, no podem garantir que les classes es desenvolupin amb plena normalitat aquell dia.
Si sou pares/mares dels alumnes de 3r, 4t d’ESO, Batxillerat, Cicles o PFI, haureu rebut una nota informativa perquè la signeu si autoritzeu els vostres fills a secundar la vaga. En cas contrari, entendrem que el vostre fill assistirà a classe.
Recordeu també que els alumens de 1r i 2n d’ESO NO poden exercir el dret a vaga.