Gaduació 2n Batxillerat 2018

Benvinguts a l’acte de graduació de 2n de Batxillerat. Com ja és habitual en aquestes dates, aquesta tarda ens hem reunit al centre els alumnes que acaben 2n de batxillerat, juntament amb les seves famílies, els amics i els professors de l’Institut, per acomiadar-nos, tots junts, del curs 2017/18. Sabem que aquest comiat no només és d’un curs. Avui, els alumnes sou aquí perquè finalitzeu el vostre pas per l’institut. La gran majoria heu passat sis anys amb nosaltres (alguns potser més…) i a partir d’ara començareu un nou camí.

 El món fora del centre no és senzill. No ho teniu fàcil. Vivim en una època d’immediatesa, potser excessivament digitalitzada i sovint poc personalitzada, d’aparences. És per això que, juntament a tots els coneixements que us hem volgut ensenyar, hi ha també la voluntat de fer de vosaltres persones capaces d’entendre aquest món que us espera i entendre la necessitat de viure en societat i preocupar-se per la col·lectivitat, i per aquest barri que sempre serà casa vostra.  Avui sabem i n’estem convençuts que esteu preparats i que sabreu ser feliços i torbar el vostre lloc, sense oblidar les vostres arrels, que us fan ser qui sou.

Sortireu, començareu els nous ensenyaments que haureu escollit, entendreu que us heu d’adaptar, que sempre heu de mirar una mica més enllà de les persones, que tot i la pressa, haureu de ser reflexius, que si hi poseu ànima, tot és possible.

 Sereu capaços de complir els vostres somnis, lluitant i esforçant-vos. I els vostres mares i pares i nosaltres sabrem que la motxilla que tots junts hem anat carregant, està plena de bons aprenentatges que us serviran sempre per fer camí, que és l’essència.

Moltes felicitats per la vostra graduació.

Ester Maijo Meseguer

]]>